در طب مکمل (مانند طب سنتی ایرانی، طب چینی و طب آیورودا)، سردی و گرمی غذاها به ویژگی‌های ذاتی مواد غذایی اشاره دارد که می‌توانند تأثیرات خاصی بر بدن داشته باشند. این مفاهیم بر اساس تجربه و مشاهدات قدیمی شکل گرفته‌اند و به تعادل انرژی‌ها در بدن مرتبط می‌شوند. در اینجا علت علمی سردی و گرمی غذاها و ارتباط آن با بدن توضیح داده می‌شود:

ادامه مطلب

دلیل علمی سردی و گرمی در طب سنتی

گرمی ,سردی ,علمی سردی ,گرمی غذاها
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها